Wat kwam er op tafel aan het hof of bij de ambachtsman? Wat aten soldaten als ze op veldtocht waren? Uit verschillende periodes zijn daarover verslagen bewaard.

Kookboeken vindt u in de apparte categorie


» Kookboeken


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Food-&-Drink-in-Archaeology-3 Food & Drink in Archaeology 3.

University of Nottingham Postgraduate Conference 2009.
37,50
Per stuk

Food-and-Drink-in-Archaeology-2 Food and Drink in Archaeology 2

Contributions cover several forms of historical or archaeological investigation based on documentary and visual records as well as excavation and chemical analysis.
27,50
Per stuk

Food-and-Drink-in-Archaeology-1 Food and Drink in Archaeology 1

University of Nottingham Postgraduate Conference 2007.
37,50
Per stuk

Eating-and-drinking-in-Roman-Britain Eating and drinking in Roman Britain

A useful guide to all archaeologists and those who wish to learn about the strength and weaknesses of this material and how best to use it.
32,50
Per stuk

Food-and-drink-in-Archaeology-3 Food and drink in Archaeology 3

University of Nottingham Postgraduate Conference 2009. The papers given at this conference range over many historic and prehistoric periods as well as continents and regions.
37,50
Per stuk

De-Kunst-Van-Het-Drinken De Kunst Van Het Drinken

​​​​​​​Herberg- en drinkscènes in de Belgische Schilderkunst 
12,50
Per stuk

Haremnavels-leeuwenmelk-en-aubergines Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

Culinair erfgoed uithet Ottomaanse Rijk 
12,50
Per stuk

Garum-&-Pissalat Garum & Pissalat.

De la pêche à table mémoires d'une tradition. En Francais.
15,00
Per stuk

Smaken-verschillen.-Over-tafelen-en-mode-in-West-Europa-van-500-tot-nu Smaken verschillen. Over tafelen en mode in West-Europa van 500 tot nu

Over de verschillen in levensstandaard tussen de betere klassen en de brede massa, favoriete gerechten en het veranderend modebeeld.
7,90
Per stuk

  1 2  3